ФЕДОРІВСЬКА ЗШ І СТУПЕНЯ
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 15
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Червень » 14 » Збори громади села
00:16
Збори громади села

18 квітня 2017 року у Федорівській школі  відбулися загальні збори громадян села  Федорівка. У зібранні взяли участь голова  Терпіннівської сільської ради  Овсянникова  Н.В., завідуюча сільським клубом Гридасова Т.І., педагогічний колектив школи, представники громадскості  та жителі села.

  Відповідно до порядку денного на початку загальних зборів сільський голова  Овсянникова Н.В. звітувала перед громадою про проведену роботу упродовж 2016 року, зробила акценти на місцевому бюджеті, його надходженнях та видатках, інформувала присутніх про роботу та утримання об’єктів соціальної сфери, а також ознайомила присутніх з перспективами розвитку населеного пункту. У ході доповіді заслухано та схвалено використання коштів самооподаткування за 2016 рік та визначено розмір самооподаткування  на 2017  рік. Наталя Володимирівна позитивно відзначила  роботу депутатів, подякувавши їм за активність та ініціативність.

Під час зустрічі вона відповіла на запитання мешканців села щодо розвитку населеного пункту, шляхів вирішення  соціальних питань та перспективи територіального об’єднання громадян, а також обговорили питання подальшої роботи Федорівської школи. Наталя Володимирівна наголосила, що школа повинна  працювати й надалі.

- Децентралізація – це, в першу чергу, передача значних повноважень та бюджетів від державних органів органам місцевого самоврядування. Зрозуміло, що передбачається посилення бюджетної відповідальності через механізм запровадження власних податків та права розпоряджатися ними. Внаслідок реформи децентралізації громади, органи місцевого самоврядування району отримають повноваження, а під повноваження – необхідні ресурси. Органи місцевого самоврядування відповідатимуть за шкільну та дошкільну освіту, охорону здоров’я первинного рівня (амбулаторії, поліклініки), заклади культури, благоустрій, як то освітлення вулиць, стан доріг, громадський порядок, та багато інших важливих повсякденних питань.

 За результатами сходки громадян дано доручення відповідним структурам вжити заходів щодо вирішення проблемних питань, які турбують населення.

Переглядів: 733 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites