ФЕДОРІВСЬКА ЗШ І СТУПЕНЯ
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 15
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 25 » Федорівська ЗШ Інформація про підсумки проведення Дня ЦЗН
21:23
Федорівська ЗШ Інформація про підсумки проведення Дня ЦЗН

Інформація

про підсумки проведення Дня Цивільного захисту

в Федорівській ЗШ І-ІІ ступенів

25 лютого 2015 року

         На виконання положень Кодексу цивільного захисту України, з метою попередження  і реагування на надзвичайні ситуації, які можуть виникнути, практичного закріплення знань, отриманих під час вивчення питань цивільного захисту педагогічним складом, обслуговуючим персоналом, учнями школи протягом 2014-2015 навчального року у навчальному закладі
25 лютого 2015 року був проведений День цивільного захисту. У підготовці та проведенні його взяли участь учні 1-9 класів, учителі школи, обслуговуючий персонал.

Основними цілями та завданнями Дня цивільного захисту були:

  • практична перевірка здатності учнів і працівників школи грамотно та чітко діяти для захисту свого здоров’я та життя в надзвичайних ситуаціях;
  • виховання в учнів та працівників упевненості в ефективності заходів ЦЗ, які проводяться;
  • удосконалення учнями та педагогічним колективом теоретичних знань і практичних навичок, дій в умовах екстремальних ситуацій.

         День цивільного захисту у школі розпочався відповідно до плану  об’єктового тренування цивільного захисту: збором керівного та командного складу, оповіщенням і збором педагогічного складу та обслуговуючого персоналу, перевірки готовності до виконання обов’язків за призначенням, визначення завдань керівному складу й командирам формувань.

         З педагогічним складом та  обслуговуючим персоналом школи головою евакуаційної комісії школи, учителем іноземної мови Мусатовою І.М. проведено заняття з питання «Порядок проведення евакуаційних заходів при виникненні надзвичайної ситуації»

         На лінійці, присвяченій відкриттю Дня цивільного захисту, для учнів школи був оголошений план заходів.

         Протягом дня у фойє щколи відбувся огляд приладів радіаційного та хімічного спостереження, дозиметричного контролю, а також засобів індивідуального захисту, демонструвалися відеоролики з питань цивільного захисту, дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

         Проведено конкурс  малюнків  на тему «Небезпечні ситуації. Як їх уникнути» для учнів 1-6 класів. Активну участь у конкурсі малюнків прийняли учні 5 класу (класний керівник Євсюкова О.І.).

         В ході проведення усної вікторини з питань ЦЗ «Надзвичайні ситуації природного та техногенного характеру» гарну активність і знання показали учні 7 класу (класний керівник Рубльова Г.О.) та 9 класу (класний керівник Сива О.Л.).

         Для  учнів 8-9 класів фельдшером ФАПу с. Федорівка Матлай О.М. проведено заняття «Перша медична допомога при травмах і нещасних випадках».

         Під час четвертого уроку для учнів 1-9 класів класними  керівниками були організовані цікаві та змістовні позакласні заходи, спрямовані на відпрацювання дій учнів під час виникнення надзвичайної ситуації, навчання учнів правилам безпечної життєдіяльності та набуття ними практичних навичок поведінки в умовах виникнення надзвичайної ситуації. Треба відмітити підготовку та проведення на високу рівні заходів класними керівниками: Рубльовою Г.О.,  Сивою О.Л.,  Мусатовою І.М., Євсюковою О.І. які провели заняття у цікавій ігровій формі з використанням відеоматеріалів.

         У шкільній бібліотеці була організована тематична виставка: «ЦЗ та охорона життя і здоров’я людини».

  На належному організаційному рівні пройшли  тренувальні дії складу школи щодо реагування на надзвичайні ситуації. Всі учні, вчителі, працівники успішно та організовано евакуювалися.

Підведення підсумків ЦЗ відбулося на загальношкільній лінійці в кінці Дня ЦЗ, на якій були відмічені класи за активну участь у конкурсі малюнків та вікторини «Надзвичайні ситуації природного та техногенного характеру» для учнів 5-9 класів.

         На високому методичному рівні «День цивільного захисту» проведено завдяки вчителям -  Сивої О.Л., Рубльової Г.О., Євсюкової О.І., Мусатової І.М. які допомогли в організації проведення виставки, конкурсів, оформлення стіннівок і малюнків.  

Організаційна евакуація в укриття

Практичне заняття

«Перша медична допомога при травмах і нещасних випадках»

Огляд засобів індивідуального захисту органів дихання

Навчання учнів правилам безпечної життєдіяльності та набуття ними практичних навичок поведінки в умовах виникнення надзвичайної ситуації

Переглядів: 494 | Додав: Алла | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites